Laat de auto maar staan met Ebikesets

Nederland is een fietsland bij uitstek. Sterker nog: er zijn 22,9 miljoen fietsen in Nederland en er ligt ruim 37.000 kilometer fietspad. Als dat geen goede reden is om de fiets wat vaker te pakken!

Bij Ebikesets zijn we, zoals je waarschijnlijk al raadt, groot fan van fietsen. Met onze producten en onze service willen we mensen helpen om vaker op de fiets te stappen en nog gemakkelijker van A naar B te rijden. Het is dan ook onze missie om:

Mensen een leven lang te laten fietsen!

Dit doen we door het zo gemakkelijk mogelijk te maken om de fiets te laten staan. Hoe? Door producten aan te bieden om jouw fiets tot een ebike om te bouwen. Zo geef je jouw (elektrische) fiets een tweede leven, beweeg je meer en maken we steden schoner!

Eerlijke service, en altijd waarde toevoegen

Om onze missie te behalen werken we vanuit een aantal kernwaarden. Voor ons zijn dit waarde toevoegen, meesterschap en eerlijkheid. We lichten ze graag nog wat verder toe:

  • Waardevol
    Wij zijn altijd op zoek naar manieren om waarde toe te voegen. Dat doen we door een doel te stellen en op flexibele en innovatieve wijze dat doel zo duurzaam mogelijk te behalen. Onze impactstrategie is een groot onderdeel van deze kernwaarde. Benieuwd naar deze strategie? Bekijk dan onze impactpagina.
  • Meesterschap
    Onze werkzaamheden zien we als een ambacht met veel mogelijkheden. Hoewel veel van onze Ebikesets gemakkelijk zelf te monteren zijn, staan we altijd klaar voor advies en vinden we het zelf ook nog steeds erg leuk om met montage aan de slag te gaan. Eigenlijk vinden we niets mooier dan onze kundigheid en de kwaliteit van onze producten te delen met anderen.

  • Eerlijkheid
    Bij Ebikesets geen wollige verhalen of onwaarheden, maar eerlijkheid over onze producten, betrouwbaarheid in service en nuchterheid in onze beloftes. 

Voor elke fiets een ebikeset

Wat we het allermooiste aan onze producten vinden is dat het niet uitmaakt wat voor fiets je in de schuur hebt staan. Van normale stadsfiets tot tweepersoons-tandem: we hebben altijd een set die geschikt is om jouw fiets om te bouwen tot ebike.

Het mooie hiervan is dat je je oude fiets een tweede leven kunt geven. En dat je je nieuwe fiets, die misschien nog veel waarde heeft, niet hoeft in te ruilen voor een nieuwe ebike. We horen vaak verhalen van klanten die twee jaar geleden een gloednieuwe ‘normale’ fiets hebben gekocht, en er niets meer voor terugkregen op het moment dat ze wilden overstappen op een ebike. Dat probleem is met Ebikesets verleden tijd.

We doen onze klanten dan ook een belangrijke belofte: we beloven namelijk dat we altijd een passende set hebben om van jouw fiets een nieuwe e-bike te maken. En aan die belofte mag je ons altijd houden!

Impact maken

Onze missie hebben we gekoppeld aan zes Sustainable Development Goals, ook wel bekend als de SDG’s. Deze doelen zijn opgesteld door de Verenigde Naties om van de wereld een betere plek te maken:

SDG's van Ebikesets.nl

Meer lezen over hoe wij impact maken op deze doelen? Bekijk dan onze impactpagina!