Pendix

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

per pagina
de Pendix ombouwset van Ebikesets

Van gewone fiets naar E-bike

Heb je thuis een hele fijne fiets staan, maar zou je graag een stukje sneller of met minder moeite van A naar B willen fietsen? Dan hebben we goed nieuws: jouw fijne fiets hoeft daarvoor zeker niet vervangen te worden voor een e-bike.

Met de Pendix middenmotor, gemonteerd door Ebikesets, maak je van jouw fijne fiets een echte e-bike. Of het nu gaat om een stadsfiets, een mountainbike of een bakfiets: met Pendix ga je als een speer!

Montage Pendix middenmotor door Ebikesets

De Pendix middenmotor is van hoge Duitse kwaliteit en zorgt ervoor dat we jouw fiets binnen een mum van tijd upgraden tot een e-bike. Omdat het een middenmotor betreft, en geen voorwielaandrijving, kun je de montage niet zelf uitvoeren. Daarom ben je bij Ebikesets van harte welkom om jouw fiets te voorzien van deze lichtgewicht middenmotor. 

Pendix Accu, gemonteerd door Ebikesets

Na montage kun je meteen de weg op en genieten van:

  • Een elektrische fiets met natuurlijke en geruisloze trapbeweging
  • Lichtgewicht elektrische fiets, geschikt voor dagelijks gebruik én lange toertochten
  • Je eigen fiets, maar dan met een snelheid van max 25km/u
  • Zelf in te stellen hoeveelheid trapondersteuning
  • Het opladen van je telefoon of GPS tijdens het rijden

Veilige montage en check van je fiets

Wanneer je van een ‘normale’ fiets een e-bike maakt, is het verstandig om de slijtagegevoelige onderdelen van de fiets goed te controleren. Uiteraard doen we dit op het moment dat we de Pendix motor op de fiets monteren. Zo weet je zeker dat je veilig de weg op gaat met je nieuwe e-bike.

Tijdens de montage hoeven we gelukkig weinig onderdelen te vervangen. In tegenstelling tot andere middenmotor systemen maakt de Pendix het namelijk mogelijk om de originele voor-derailleur of voor-tandwiel (ketting of tandriem) te blijven gebruiken. Ook is het mogelijk om de Pendix te monteren in een bracket met excentrische trapas. Daardoor kunnen we de riem of ketting net als voorheen op normale wijze afstellen.

Benieuwd geworden naar onze Pendix middenmotor? Bekijk en bestel dan direct onze ombouwsets. Heb je nog vragen over het product of hoe wij deze monteren? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.